Σήμερα πραγματοποιήσαμε με μεγάλη επιτυχία την βράβευση των μαθητών μας στο Ιστορικό αρχείο και την παιδική βιβλιοθήκη του πολιτιστικού κέντρου  Ομίλου Πειραιώς.

16 μαθητές και μαθήτριες του Σχολείου μας από όλες τις τάξεις, που είχαν  δείξει ιδιαίτερη αγάπη για το βιβλίο κατά το Σχολικό Έτος 21-22, επισκέφτηκαν το Πολιτιστικό κέντρο Ομίλου Πειραιώς και παρακολούθησαν το  πρόγραμμα «Το χαρτί αλλιώς…»

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος οι μαθητές ενημερώθηκαν για την ιστορία του χαρτιού, διατύπωσαν εύστοχες ερωτήσεις, κράτησαν σημειώσεις για τους συμμαθητές τους. Στη συνέχεια  συμμετείχαν στο βιωματικό μέρος του προγράμματος  έφτιαξαν το δικό τους χαρτί και έπλασαν με χαρτοπολτό ευφάνταστες δημιουργίες.

Στο τέλος τα παιδιά επισκέφτηκαν τον χώρο της παιδικής βιβλιοθήκης όπου ξεφύλλισαν βιβλία που τους ενδιέφεραν κι έπαιξαν επιτραπέζια παιχνίδια.

Φύγαμε πλημμυρισμένοι από γνώσεις και συναισθήματα τα οποία θα μεταφέρουμε με την πρώτη ευκαιρία και στα υπόλοιπα παιδιά του σχολείου μας.

Γυρίσαμε όλοι πιο σοφοί και συναισθηματικά γεμάτοι!!

Πήραμε πολλά μπράβο για την πρωτοβουλία μας αλλά και για την άριστη συνεργασία και συμπεριφορά των μαθητών μας που παρακολούθησαν το πρόγραμμα “Το χαρτί αλλιώς…”

Λίγα στιγμιότυπα αρκούν για να το διαπιστώσετε…

Προηγούμενο άρθροΈναρξη ψηφιακής Βιβλιοθήκης
Επόμενο άρθροΨηφιακή Βιβλιοθήκη