73 όμορφα λουλουδάκια, αγόρια και κορίτσια, γέμισαν σήμερα την αίθουσα πολλαπλών, με σκοπό να δουν και να απολαύσουν το αναμνηστικό βίντεο της ΣΤ΄ τάξης.

Μια ομαδοσυνεργατική εργασία των μαθητών/τριών και της εκπαιδευτικού Πληροφορικής κ. Μαρκέλλας Σουρία, στα πλαίσια του μαθήματος Τ.Π.Ε.

Αναμνήσεις…

Όνειρα…

Ζωή έξι χρόνων….σε μια ταινία μιας ώρας!

Οι δάσκαλοι των προηγούμενων χρόνων κ. Κίσσα Ελένη, κ. Παπαδάκη Έφη, κ. Σαρόγλου Μάχη, κ. Χατζοπούλου Ευαγγελία και βεβαίως η κ. Σουρία Μαρκέλλα, χαιρέτησαν τα αγαπημένα τους λουλουδάκια, έφηβοι πια …λέγοντας τους ν’ ανοίξουν τα φτερά τους και να πετάξουν!

Να έχουν ευγένεια και τρυφερότητα στην καρδιά τους!

Και να θυμούνται 6 ρήματα:

ΘΕΛΩ! ΜΠΟΡΩ! ΠΡΟΣΠΑΘΩ! ΠΡΟΧΩΡΩ! ΑΞΙΖΩ! ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ!


Το αναμνηστικό βίντεο προορίζεται αποκλειστικά για προσωπική χρήση από τους απόφοιτους της Στ’ τάξης του σχολείου μας της σχολικής χρονιάς 2021-2022 που συμμετείχαν σε αυτό. Πληροφορίες για τον τρόπο λήψης του αποστέλλονται από την εκπαιδευτικό Πληροφορικής μέσω μηνύματος στην η-τάξη και mail στους γονείς/κηδεμόνες.  Σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (GDPR) δεν επιτρέπεται να κοινοποιηθεί, να υποστεί μεταγενέστερη επεξεργασία και να δημοσιοποιηθεί σε έντυπο υλικό ή σε ιστότοπους ή σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, χωρίς να υπάρχει, εκ των προτέρων, η συγκατάθεση των γονέων/κηδεμόνων σας.

Προηγούμενο άρθροΓιατί το παιχνίδι είναι χαρά…
Επόμενο άρθροΤα νηπιαγωγάκια του 6ου Νηπιαγωγείου στο σχολείο μας