Η κακοκαιρία «Ελπίς» εμφανίστηκε στη ζωή μας ως ακόμα ένα εμπόδιο….στο άνοιγμα των σχολείων μας, στις μετακινήσεις μας, στην καθημερινότητά μας.

Ελπίζουμε τα παιδιά μας, αυτό το εμπόδιο, να είχαν την ευκαιρία να το χαρούν και να το αντιμετωπίσουν ως παιχνίδι! Γιατί ….και πολλοί συνάνθρωποί μας δυστυχώς αυτό το εμπόδιο το αντιμετώπισαν με μεγάλη δυσκολία.

Με βάση την ανακοίνωση της Περιφέρειας και του Υπουργείου Παιδείας,

Σας ενημερώνουμε ότι:

Την Πέμπτη 27/01/2022 και την Παρασκευή 28/01/2022, αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων και θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση.

Οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου μας θα  προσπαθήσουν να υλοποιήσουν το  υπάρχον ωρολόγιο πρόγραμμα. Επειδή όμως η πρόσβαση στο σχολείο, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, για να γίνει η τηλεκπαίδευση μέσω webex,δεν είναι δυνατή και  παράλληλα από το σπίτι τους άλλα μέλη της οικογένειας (σύζυγοι, παιδιά) θα πρέπει επίσης την ίδια στιγμή, να κάνουν χρήση παρόμοιων υπηρεσιών, καθώς και προβλήματα σε δίκτυο, ρεύμα και έλλειψη ηλεκτρονικού εξοπλισμού, θα παρακαλέσω για την κατανόησή σας σε προβλήματα και απουσίες.

Θα λάβετε mail από τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων για τον ακριβή τρόπο λειτουργίας.

Όλοι, θα προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν τηλεκπαίδευση – Ασύγχρονη ανεβάζοντας το μάθημα στην ηλεκτρονική τάξη.

Τέλος κατόπιν και της σημερινής οδηγίας του ΥΠΑΙΘ σας γνωστοποιούμε ότι ΟΛΟΙ οι μαθητές/τριες, (εμβολιασμένοι και μη, νοσήσαντες και μη) πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο τη Δευτέρα 31/1/22 με δήλωση edupass  αρνητικού  αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test), που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής.

Οι τακτικοί προκαθορισμένοι έλεγχοι θα συνεχίσουν να γίνονται κανονικά και θα προσκομιστούν στο σχολείο την Τρίτη και την Παρασκευή.

Σας ευχαριστούμε πολύ που είστε δίπλα μας και μαζί ξεπερνάμε τα «εμπόδια».

Όμορφο είναι το χιόνι,

σκεπάζει τα πάντα,

ασπρίζει τις ασχήμιες,

λειαίνει το τοπίο και

παρά το άσπρο του χρώμα,

δίνει τελικά πολύ χρώμα στη ζωή μας.

Μίλτος Σαχτούρης

Ο Διευθυντής

Γεωργόπουλος  Σωτήρης

Προηγούμενο άρθροΕνημέρωση COVID, έκτακτοι έλεγχοι
Επόμενο άρθροΤιμώντας τους Τρεις Ιεράρχες αλλά και τους Δασκάλους