Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ευχαριστούμε όλες & όλους για τη συνεργασία, την κατανόηση, την έγκαιρη ενημέρωση και την συστηματική πραγματοποίηση των διαγνωστικών ελέγχων.

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα, Τετάρτη 26/01/22, παρά την αναστολή της δια ζώσης λειτουργίας, τα γνωστά και επιβεβαιωμένα ενεργά κρούσματα Covid-19 στο σχολείο μας, έφτασαν τα 21, από τα οποία:   1 στο Α2, 4 στο Β2, 5 στο Β3, 2 στο Γ1, 1 στο Δ1, 1 στο Δ2 και 7 στο Στ2 (6 μαθητές/τριες και η δασκάλα).

Κατόπιν και της σημερινής οδηγίας του ΥΠΑΙΘ σας γνωστοποιούμε ότι ΟΛΟΙ οι μαθητές/τριες, (εμβολιασμένοι και μη, νοσήσαντες και μη) πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο τη Δευτέρα 31/1/22 με δήλωση edupass αρνητικoύ αυτοδιαγνωστικoύ ελέγχου (self test), που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής.

Οι τακτικοί προκαθορισμένοι έλεγχοι θα συνεχίσουν να γίνονται κανονικά και θα προσκομιστούν στο σχολείο την Τρίτη και την Παρασκευή.

Συμπερασματικά την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν 3 αυτοδιαγνωστικοί έλεγχοι, τα αποτελέσματα των οποίων θα ελεγχθούν κατά την πρωινή προσέλευση τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Παρασκευή.Επισημαίνουμε την προσοχή όλων για την προσεκτική διενέργεια αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self test και την τήρηση των μέτρων προστασίας.

Κατ’ εξαίρεση, παρακαλούμε τους μαθητές/τριες των τμημάτων Α2, Β2, Β3, Στ2 και του τμήματος του Ολοημέρου που έχουν ενημερωθεί ότι είναι «στενές επαφές» επιβεβαιωμένου κρούσματος, να προσκομίσουν αρνητικό rapid test (προτείνουμε 24ώρου), επειδή είναι εγκυρότερο και πιο αξιόπιστο, διότι διενεργείται από επαγγελματίες της υγείας και κύριο μέλημά μας είναι να περιορίσουμε τη διασπορά, που αρχίζει να παίρνει μεγάλες διαστάσεις. Για τη διενέργεια του Rapid test δωρεάν σε δημόσιους φορείς, ή σε ιδιώτες που προσφέρουν μειωμένη τιμή, θα σταλεί η απαραίτητη νέα βεβαίωση από τον Διευθυντή. Τυχόν καθυστερημένη προσέλευση τη Δευτέρα θα γίνεται από την πόρτα της Πιερίων (Κυλικείο).

Σας ενημερώνουμε ότι κάθε μαθητής που επιστρέφει στο σχολείο μετά από απουσία για οποιονδήποτε λόγο (ακόμη και για προφύλαξη) οφείλει να προσκομίσει δήλωση edupass αρνητικoύ αυτοδιαγνωστικoύ ελέγχου (self test), την πρώτη ημέρα που θα προσέλθει στο σχολείο.

Ευχόμαστε η συνεργασία μας και η χιονοφορτωμένη «Ελπίς» να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και να ανακόψουμε την εξάπλωση του Κορωνοιού στο σχολείο μας.

Προηγούμενο άρθροΕνημέρωση για τηλεκπαίδευση και self-test
Επόμενο άρθροΤηλεκπαίδευση 27 και 28 Ιανουαρίου