Αγαπητοί γονείς, κηδεμόνες

Το χιόνι σκέπασε την αυλή του σχολείου μας!

Οι εκπαιδευτικοί μας θα προσπαθήσουν να υλοποιήσουν από το σχολείο (;) ή ενδεχομένως από το σπίτι τους  το προβλεπόμενο ωρολόγιο πρόγραμμα. Επειδή όμως αρκετοί εξ αυτών θα έχουν παράλληλα στο σπίτι τους άλλα μέλη της οικογένειάς τους (σύζυγο, παιδιά κλπ.), τα οποία θα πρέπει επίσης, την ίδια στιγμή, να κάνουν χρήση παρόμοιων υπηρεσιών, ή λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών να μην μπορέσουν να προσέλθουν στο σχολείο θα παρακαλέσω για την κατανόησή σας σε προβλήματα που τυχόν θα εμφανιστούν.

Θα ακολουθήσουμε το υπάρχον ωρολόγιο πρόγραμμα, με έναρξη 1ης ώρας στις 8.30. Θα διευθετηθεί ο διδακτικός χρόνος και ο χρόνος διαλειμμάτων, ώστε να υπάρχει άνεση για τη μετάβαση στις εικονικές αίθουσες διδασκαλίας.

Θα λάβετε τα προγράμματα από τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων.

Με ευθύνη, ενσυναίσθηση, σοβαρότητα και σχεδιασμό θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε…

Οι σύνδεσμοι για τις  διαδικτυακές διευθύνσεις των δωματίων των εκπαιδευτικών του κάθε τμήματος και των ειδικοτήτων έχουν αποσταλεί στα προσωπικά σας mail.

Στη διάθεσή σας για ό,τι άλλο στο mail του Σχολείου:  mail@6dim-vriliss.com

Με πίστη και χαμόγελο όλα θα πάνε καλά… Ας σκεφτόμαστε στην ομορφιά του τοπίου και όσους εργάζονται έξω στο χιονιά και κρυώνουν και παγώνουν…

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και ευχόμαστε σε όλους υγεία, θετική σκέψη και δημιουργική διάθεση!

Ας απολαύσουμε τις μοναδικές αυτές χαρές παίζοντας με το χιόνι, προσέχοντας όμως, τόσο τους εαυτούς μας όσο και τους άλλους!

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Γεωργόπουλος Σωτήρης

Προηγούμενο άρθροΑναβολή διενέργειας Rapid Test
Επόμενο άρθροΝέα ενημέρωση για επιστροφή ΟΛΩΝ των μαθητών/τριών στο σχολείο με αρνητικό διαγνωστικό έλεγχο για Covid-19