Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα, Δευτέρα 24/01/22, τα γνωστά και επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 στο σχολείο μας, έφτασαν τα 16, από τα οποία τα  5  αφορούν  το Στ2 (4 μαθητές/τριες και η δασκάλα).  Επισημαίνουμε την προσοχή όλων στην τήρηση των μέτρων προστασίας.

Με στόχο να περιορίσουμε τη διασπορά, που αρχίζει να παίρνει μεγάλες διαστάσεις, ζητούμε από ΟΛΟΥΣ τους μαθητές/τριες να επιστρέψουν με δήλωση edupass αρνητικoύ αυτοδιαγνωστικoύ ελέγχου (self test), την πρώτη ημέρα που θα προσέλθουν στο σχολείο, εκτός από τους μαθητές που ενημερωθήκανε ότι είναι «στενές επαφές» επιβεβαιωμένου κρούσματος, οι οποίοι θα προσκομίσουν αρνητικό rapid test.

Σχετικά με ερωτήματα που αφορούν τη διενέργεια σήμερα, Δευτέρα, των προβλεπόμενων ελέγχων self test, σημειώνουμε ότι κάτι τέτοιο δεν θεωρείται αναγκαίο, καθώς θα συνεχιστεί και αύριο, τουλάχιστον, η αναστολή της δια ζώσης διδασκαλίας.

Σας ευχαριστούμε όλες & όλους για την κατανόηση, την έγκαιρη ενημέρωση και την συστηματική πραγματοποίηση των διαγνωστικών ελέγχων.

Ευχόμαστε η χιονοφορτωμένη «Ελπίς» και η συνεργασία μας να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και να ανακόψουμε την εξάπλωση του Κορωνοιού στο σχολείο μας.

Προηγούμενο άρθροΣχετικά με την τηλεκπαίδευση της 25/1/2022
Επόμενο άρθροΕνημέρωση για τηλεκπαίδευση και self-test