Μία έκπληξη μας περίμενε σήμερα στις τάξεις μας!

Βασιλόπιτα για το 2022 !

Έτσι σήμερα,  Πέμπτη 20 Ιανουαρίου, το πρωί έγινε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας όλων των τμημάτων των μαθητών του σχολείου μας.

Τις βασιλόπιτες προσέφερε ο καλός μας Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας για τον ιό.  Επιπλέον, στον μαθητή/τρια κάθε τμήματος που κέρδισε το φλουρί ο Σύλλογος προσέφερε και ένα δώρο!!!!

Ευχαριστούμε για το φλουρί – δώρο (Ακουστικά).

Παράλληλα έγινε και η κοπή της βασιλόπιτας των εκπαιδευτικών. Ευχαριστούμε θερμά!!!! Όπως ευχαριστούμε και για το δώρο που προσέφεραν στον εκπαιδευτικό που κέρδισε το φλουρί,  η Διεύθυνση του Σχολείου.

Τυχεροί αναδείχθηκαν: A1: Ντάκουλας Αριστείδης,  Α2: Μαυρογιάννης, Β1: Αλεξοπούλου Κλειώ, Β2: Μπίτου Εμμανουέλα, Β3: Μιλκόβ Λεονάρδος, Γ1: Ζουρνατζής Δημήτρης, Γ2: Παππάς Ευστάθιος, Δ1: Κακαράτζη Τζωρτζίνα, Δ2: Μυλωνά Δήμητρα, Ε1: Μετσίνης Νάσος, Ε2: Κρητικού Μαρία, Ε3: Κωνσταντινίδης Πρόδρομος, ΣΤ1: Γιαννοπούλου Ειρήνη,  ΣΤ2: Μακριδοπούλου Μάιρα, ΣΤ3: Πίσσα Λύδια

Και στην πίτα του Συλλόγου Διδασκόντων τυχερή της χρονιάς η συνάδελφός μας η κ. Γιωργία Βάββα.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Σύλλογο Γονέων που φρόντισε με μεράκι και αγάπη την οργάνωση των παραγγελιών 15 βασιλόπιτων συν 1 για το σύλλογο διδασκόντων.

2022 ευχές για καλή χρονιά σε όλους με υγεία, δημιουργικότητα και πρόοδο!!

Προηγούμενο άρθροΚαι νέο επιβεβαιωμένο περιστατικό covid – μαθήτρια στο Β2
Επόμενο άρθροΕπιβεβαιωμένο περιστατικό Covid – μαθητής στο Α2