Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σήμερα, Τετάρτη  19/01/22 το απόγευμα ενημερωθήκαμε ότι μια ακόμα μαθήτρια του Β2 διαγνώστηκε θετική στον Covid-19 μετά από εργαστηριακό έλεγχο  Rapid Test.

Ιχνηλατήθηκαν και καταγράφηκαν οι «στενές επαφές»  τoυ νέου επιβεβαιωμένου κρούσματος στο Β2 και ενημερώθηκαν για τα μέτρα που πρέπει να λάβουν.

Σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης  Covid-19 στις σχολικές μονάδες, όλα τα άτομα που χαρακτηρίζονται ως «στενές επαφές»  επιβεβαιωμένου περιστατικού Covid-19 μπορούν να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους και να μην τεθούν σε κατ΄ οίκον απομόνωση (καραντίνα) με τις προϋποθέσεις:

  • να μην εμφανίζουν συμπτώματα νόσησης και
  • να παραμένουν ΑΡΝΗΤΙΚΑ τα αποτελέσματα των απαραίτητων διαγνωστικών ελέγχωνστους οποίους θα υποβάλλονται μέχρι και τη Δευτέρα 24/1/22.
ΗΜΕΡΕΣ
ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ RT ST ST ST RT
ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ/ΝΟΣΗΣΑΝΤΕΣ ST ST ST

Οι δηλώσεις των αρνητικών διαγνωστικών ελέγχων πρέπει να προσκομίζονται στο σχολείο, κατά την προσέλευση, για να γίνονται δεκτά τα παιδιά στην τάξη.

Υπενθυμίζουμε ότι με τη σχολική βεβαίωση που αποστείλαμε στις «στενές επαφές» τα RAPID TEST μπορούν να γίνονται δωρεάν στοΤοπικό Ιατρείο Βριλησσίων (Λεωφ. Πεντέλης 132, τηλ 210 6137671), Δευτέρα -Παρασκευή  08:00πμ – 18:00μμ.

Εναλλακτικά, μπορούν να πραγματοποιηθούν σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο, επί πληρωμή.

Με την ευχή «γρήγορη ανάρρωση» στις μαθήτριες μας και «καλά αποτελέσματα» σε όλους/ες τους/τις συμμαθητές/τριές τους,

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Γεωργόπουλος Σωτήρης

Προηγούμενο άρθροΕπιβεβαιωμένο κρούσμα στο Β2
Επόμενο άρθροΚοπή βασιλόπιτας 2022