Σήμερα Πέμπτη 11/11/21 ενημερωθήκαμε ότι εκπαιδευτικός  που συνόδευσε χθες στην εκδρομή Ε3 διαγνώστηκε επιβεβαιωμένο κρούσμα στον Covid-19 με RAPID TEST. Ιχνηλατήθηκαν και καταγράφηκαν οι «στενές επαφές» και οι «κοντινές θέσεις»  του επιβεβαιωμένου κρούσματος και ενημερώθηκαν για τα μέτρα που πρέπει να λάβουν.

Σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης Covid-19 στις σχολικές μονάδες, όλα τα άτομα που χαρακτηρίζονται ως «στενές επαφές» και «κοντινές θέσεις»  επιβεβαιωμένου περιστατικού Covid-19 μπορούν να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους και να μην τεθούν σε κατ΄ οίκον απομόνωση (καραντίνα) με τις προϋποθέσεις:

  • Να μην εμφανίζουν συμπτώματα νόσησης
  • Nα παραμένουν ΑΡΝΗΤΙΚΑ τα αποτελέσματα των απαραίτητων διαγνωστικών ελέγχων στους οποίους τα παιδιά θα υποβάλλονται μέχρι την Παρασκευή 19/11/21.

Το Τοπικό Ιατρείο Βριλησσίων (Λεωφ. Πεντέλης 132, τηλ 210 6137671) διενεργεί τους υποχρεωτικούς διαγνωστικούς ελέγχους (Rapid Test) δωρεάν, για τους/τις μαθητές/τριες που προσκομίζουν τη σχολική βεβαίωση, ότι είναι στενές επαφές επιβεβαιωμένου κρούσματος. Το ωράριο λειτουργίας του Τ.Ι. Βριλησσίων, για την διενέργεια των Rapid Test είναι από Δευτέρα -Παρασκευή από 08:00πμ – 18:00μμ.

Ευχόμαστε «γρήγορη ανάρρωση» στην εκπαιδευτικό μας και «καλά αποτελέσματα» σε όλους/ες τους/τις μαθητές/τριές τους.

Ο Διευθυντής

Γεωργόπουλος Σωτήρης

Προηγούμενο άρθροΕπιβεβαιωμένα θετικά κρούσματα Covid-19 στο Δ2 και ΣΤ3
Επόμενο άρθροΕορτασμός Επετείου του Πολυτεχνείου