Ολοκληρώνεται μία ακόμη δύσκολη, με 16 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα, εβδομάδα. Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στους μαθητές και μαθήτριές μας που νοσούν. Τα 2 τελευταία επιβεβαιωμένα περιστατικά είναι δεύτερος μαθητής του Γ2 και ένας μαθητής του Γ1, ο οποίος παραμένει και σε τμήμα Ολοήμερου.

Όπως κάθε φορά, ακολουθήσαμε το Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, ιχνηλατήθηκαν οι Στενές Επαφές τους και δώσαμε οδηγίες για έκτακτους ελέγχους που πρέπει να πραγματοποιηθούν μέχρι και την Τετάρτη 9/2/22. Επίσης, έγινε απολύμανση των αιθουσών.

Υπενθυμίζουμε ότι με σχολική βεβαίωση, τα παιδιά μπορούν να κάνουν τα RAPID TEST δωρεάν:

  • στο Τ.Ι. Βριλησσίων (Λεωφ. Πεντέλης 132)

 Δευτέρα με Παρασκευή 08:00 – 14:00

  • στο Δημοτικό Ιατρείο Βριλησσίων (Λεωφ. Πεντέλης 62)

Δευτέρα με Παρασκευή 14:00 – 17:30

Εναλλακτικά, ο έλεγχος PCR / RAPID TEST μπορεί να διενεργηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο, επί πληρωμή (Μειωμένη τιμή, προσκομίζοντας τη βεβαίωση, στο διαγνωστικό « Πετρόπουλος» Γράμμου 39, 2106130312)

Εφιστούμε την προσοχή σας:

 Σε περίπτωση που κάποιο μέλος της οικογένειάς σας έχει συμπτώματα στο πλαίσιο λοίμωξης COVID-19 ή παραμένει  ασυμπτωματικό αλλά υπάρχει υποψία για λοίμωξη και βρίσκεται σε αναμονή αποτελέσματος εργαστηριακού τεστ, οι μαθητές που είναι στενές οικογενειακές επαφές του ύποπτου περιστατικού πρέπει να παραμένουν στο σπίτι.


Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία
ώστε να ανακόψουμε τη διασπορά του ιού!

Προηγούμενο άρθροΚαθημερινά δωρεάν Rapid Tests για τους μαθητές των Βριλησσίων στα Δημοτικά Ιατρεία
Επόμενο άρθροΕορτασμός Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2022