Ένας νέος φθινοπωρινός μήνας ξεκινάει. Ευχόμαστε σε όλους υγεία και όμορφη διάθεση.

Πραγματοποιήσαμε, τον μήνα Οκτώβριο, την πρώτη επικοινωνία – γνωριμία εκπαιδευτικών – γονέων με όλα τα τμήματα, τηρώντας τα μέτρα προστασίας. Τώρα προχωράμε τον σχεδιασμό της ατομικής επικοινωνίας γονέα-εκπαιδευτικού.

Θέλοντας λοιπόν να οργανώσουμε την επικοινωνία μαζί σας, για να συζητήσουμε την πρόοδο των μαθητών /τριών μας σχεδιάσαμε το ακόλουθο πρόγραμμα για τον μήνα Νοέμβριο.

  • Οι εκπαιδευτικοί των τμημάτων θα ενημερώσουν ΟΛΟΙ δια ζώσης στις αίθουσες Πολλαπλών, Θεατρικής και Μουσικής σε συγκεκριμένα ατομικά ραντεβού (ένας γονέας/κηδεμόνας) για κάθε παιδί με όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις, μάσκα, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ή rapid test.

Η είσοδος θα γίνεται ΜΟΝΟ από την πρώτη εξωτερική πόρτα της οδού Πιερίων.

Ο χρόνος που θα δοθεί σε κάθε οικογένεια, θα οριστεί από τον/την εκπαιδευτικό του τμήματος και θα ενημερωθείτε μέσω mail.

Αναλυτικά το πρόγραμμα ενημέρωσης εδώ.

  • Οι εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων, καθώς και η εκπαιδευτικός του τμήματος Ένταξης θα ενημερώσουν τηλεφωνικά στις συγκεκριμένες πάλι ώρες στην τηλεφωνική γραμμή του σχολείου: 210.8102272.
  • Η Διεύθυνση του Σχολείου είναι καθημερινά στη διάθεσή σας. Μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω mail ή τηλεφώνου.

Σε περίπτωση που υπάρχει ανάγκη  επικοινωνίας δια ζώσης, τότε αυτή  θα πραγματοποιείται  μόνο κατόπιν ραντεβού.

Ευχαριστούμε για το πνεύμα συνεργασίας, κατανόησης και υπευθυνότητας που δείχνετε όλοι.

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Γεωργόπουλος Σωτήρης

Προηγούμενο άρθροΠαρέλαση 28ης Οκτωβρίου 2021
Επόμενο άρθροΛειτουργία πλατφόρμας edupass.gov.gr από Δευτέρα 1/11 για μαθητές, εκπαιδευτικούς και επισκέπτες του σχολείου μας