Είμαστε έτοιμοι και φέτος για την έναρξη της ηλεκτρονικής τάξης.

Οδηγίες για τους μαθητές των Α/ Β/ Γ/ Δ/ Ε/ ΣΤ  τάξεων

Μέχρι την Τρίτη 04/10/2022 οι μαθητές θα πρέπει να κάνουν εγγραφή στα ηλεκτρονικά μαθήματα της τάξης τους. Θυμίζουμε ότι οι μαθητές  θα πρέπει να γραφτούν σε όλα τα μαθήματα, καθώς και στα μαθήματα ειδικοτήτων.

Όσοι μαθητές/ τριες παρακολουθούν το Ολοήμερο Σχολείο θα πρέπει να εγγραφούν και σ΄ αυτό για να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές, ανακοινώσεις.

Θα δοθεί προθεσμία μίας εβδομάδος 28/09/2022 έως 04/10/2022 και μετά τα μαθήματά μας θα κλείσουν, δεν θα δέχονται δηλαδή άλλες εγγραφές.

Για οποιαδήποτε απορία / πληροφορία ανατρέξτε στον οδηγό  που έχει ετοιμάσει η εκπαιδευτικός Πληροφορικής κ.Μαρκέλλα Σουρία της η-τάξης εδώ.

Θυμίζουμε ότι για την εγγραφή σας θα χρησιμοποιήσετε τον κωδικό που ήδη έχετε από πέρσι.

Για τους μαθητές της Α΄ Τάξης όσοι δεν ήταν γραμμένοι στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο από το Νηπιαγωγείο, θα πάρουν από τις δασκάλες τους σε έντυπη μορφή  την εγγραφή στο Π.Σ.Δ  και θα χρησιμοποιήσουν τα απαραίτητα στοιχεία όνομα χρήστη και κωδικό για την εγγραφή τους στα μαθήματα της ηλεκτρονικής τάξης.

Οι μαθητές /τριες που έχουν έρθει με μετεγγραφή από άλλα σχολεία και δεν έχουν εξασφαλίσει πρόσβαση στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο,  θα πρέπει πρώτα να γραφτούν σ’ αυτό (ΠΣΔ) για να αποκτήσουν κωδικό και κατόπιν να κάνουν την εγγραφή στα μαθήματα της ηλεκτρονικής τάξης του σχολείου μας. Εδώ είναι  o οδηγός του  Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου: https://register.sch.gr/students/docs20/StudentsRegisterHelp.pdf.

Προηγούμενο άρθροΒραδιά του ερευνητή στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Επόμενο άρθρο9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022