Πράξη Αγάπης

Η περίοδος των Χριστουγέννων  είναι περίοδος αγάπης, οικογένειας και αλληλοβοήθειας.

Είναι όμορφο να νοιαζόμαστε τον διπλανό μας  και να μπορούμε να προσφέρουμε μία μικρή βοήθεια. Για τον καθένα από μας μπορεί να μην είναι τίποτα. Για κάποιον όμως που έχει  ανάγκη,  είναι πολλά. Στο πλαίσιο της αλληλεγγύης σκεφτήκαμε και φέτος να ενισχύσουμε το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ του δήμου μας συγκεντρώνοντας συγκεκριμένα είδη από τη Δευτέρα 13/12/2021 έως και την Τρίτη 21/12/2020.

Τα είδη είναι: όσπρια, ζυμαρικά, αλεύρι, ζάχαρη, μπισκότα, δημητριακά, φρυγανιές, γάλα εβαπορέ, κονσέρβες ντοματοχυμών, φρούτων, είδη υγιεινής, χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες, οδοντόπαστες, απορρυπαντικά.

Τα παραπάνω είδη θα συγκεντρώνονται στην είσοδο του σχολείου από την οδό  Πιερίων 16 καθημερινά από τις 11:00 έως τις 14:00 στη φύλακα του σχολείου κ. Ζωή Νικολακοπούλου.

Παρόλες τις δύσκολες, περίεργες συνθήκες που ζούμε είμαστε όλοι σε εγρήγορση και ετοιμότητα να συνεχίσουμε με δύναμη και κέφι για ένα σχολείο ζωντανό μέσα στην κοινωνία..


Ενημέρωση Γονέων

Καθημερινά έχει προγραμματιστεί από τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων και τους εκπαιδευτικούς των ειδικοτήτων η ενημέρωση προόδου των μαθητών/τριών, για τον μήνα Δεκέμβριο, τηλεφωνικά στο τηλέφωνο (210.81.05.220) ή δια ζώσης στις αίθουσες Πολλαπλών, Θεατρικής, Μουσικής, από την πρώτη είσοδο Πιερίων (με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού, νόσησης ή rapid test).

Βαθμολογία

Σε μεταγενέστερο χρόνο και κατόπιν οδηγιών από το Υπουργείο Παιδείας (σχετική εγκύκλιος) θα σας ενημερώσουμε για τη βαθμολογία του Α’ τριμήνου, καθώς και τον  τρόπος αποστολής των βαθμολογιών στον κάθε μαθητή/τρια.( Γ-ΣΤ Τάξη).

Πιθανή ημερομηνία 17 Δεκεμβρίου 2021


Δράσεις βιβλιοθήκης

1.Ανακύκλωση αλουμινίου

Έχει ξεκινήσει το πρόγραμμα ανακύκλωσης αλουμινίου. Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς η ομάδα βιβλιοθήκης θα συγκεντρώνει κουτάκια αλουμινίου. Κατόπιν θα τα πηγαίνει για ανακύκλωση και με τα χρήματα που θα συγκεντρώνει θ ’αγοράζει νέα βιβλία.

Το σλόγκαν είναι:

ΔΕΝ ΠΕΤΑΩ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ

ΔΡΩ ΔΙΑΒΆΖΩ ΜΕΓΑΛΩΝΩ

2. Παζάρι βιβλιοθήκης

Οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί της βιβλιοθήκης και η εικαστικός του σχολείου μας κ. Δάφνη Παπαδοπούλου μαζί με τους μαθητές/τριες όλων των τάξεων φτιάχνουν χριστουγεννιάτικες δημιουργίες στολίδια, συνθέσεις, διακοσμητικά, για το παζάρι αγάπης που θα πραγματοποιηθεί 15-22 Δεκεμβρίου.

Τα έσοδα από το «παζάρι Αγάπης» της βιβλιοθήκης θα διατεθούν στο σύλλογο «ΑΓΚΑΛΙΑ».


Ευχόμαστε να είμαστε μαζί και να αγκαλιάζουμε ΟΣΟΥΣ αγαπάμε

Ειρήνη σε όλον τον κόσμο!

Αγάπη στις καρδιές μας!

Ψυχική δύναμη ν’ αντιμετωπίζουμε τα δύσκολα!

Πίστη και ελπίδα και πάνω απ’ όλα πολύτιμη ΥΓΕΙΑ!

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Γεωργόπουλος Σωτήρης

Προηγούμενο άρθρο3 Δεκέμβρη: Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία
Επόμενο άρθροΕνημέρωση από το ΣΤ3 για τη δράση της βιβλιοθήκης: «Ανακυκλώνω αλουμίνιο, αγοράζω νέο βιβλίο»