Άνοιξαν την αυλαία της πολιτιστικής μας εβδομάδας  οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β΄ τάξης με τη θεατρική παράσταση « Τα συναισθήματα χορεύουν στον βυθό.»

Έγινε η σκηνή βυθός και παρέλασαν με χάρη οι τσιπούρες, τα μπαρμπούνια, τα λυθρίνια, οι ξιφίες, οι αθερίνες και οι γαύροι, η κυρία καβουρίνα με το σπάρο, ξετρύπωσε το μελανούρι, ζωντάνεψαν τα χταπόδια , βγήκαν  τα κοχύλια, το σφουγγάρι  και οι θαλάσσιες χελώνες, θαυμάσαμε τις υπέροχες γοργόνες!

Γέμισε ψάρια ο βυθός του σχολείου μας!

Μια δροσερή γιορτή με πολλά μηνύματα : «Είναι κρίμα να μιλά για τα πλούτη τα πολλά, γιατί μόνα τους αυτά δεν θα φέρουν τη χαρά» φώναξε η θαλάσσια χελώνα.

«Η ομορφιά είναι η αγάπη και όχι το ωραίο και το εντυπωσιακό. Ομορφιά είναι η φιλία και όχι το ακριβό και διαφορετικό» διαλάλησαν τα καβούρια.

Κι όλα μαζί τα ψάρια μας παρότρυναν να δώσουμε τα χέρια όλοι τα χέρια και να κάνουμε μια νέα αρχή, ν’ αγαπάμε ο ένας τον άλλο και η φιλία ας κάνει την αρχή!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!

Θερμά συγχαρητήρια στις δασκάλες τους την κ. Κατερίνα Μινοπούλου, την κ. Σωτηρία Σδόγγου, την κ. Φένια Φερεντίνου, την γυμνάστρια κ. Αρετή Στρακαντούνα, τη μουσικό κ. Ιωάννα Σιδηροπούλου και την εικαστικό μας.

Κι ενώ ο καιρός ήταν βροχερός….η Β τάξη δεν ψάρωσε κι έκλεισε τη γιορτή χορεύοντας σε καλοκαιρινούς ρυθμούς!

Προηγούμενο άρθροΓιορτάζοντας την Αγάπη
Επόμενο άρθροΓιορτάζοντας την αγάπη