Ξεκίνησε η εβδομάδα δανεισμού βιβλίων! Πέρασαν οι μαθητές/τριες όλων των τάξεων εκτός από  τα πρωτάκια μας (θα δανειστούν ξεχωριστή μέρα) και την Ε΄ τάξη (λόγω εκλογών).

Γέμισε η Βιβλιοθήκη μας από παιδικά χαμόγελα, φωνούλες ενθουσιασμού αλλά και από την χαρά των εκπαιδευτικών μας που  βοήθησαν  τα παιδιά να βρουν και να διαλέξουν το βιβλίο της προτίμησής τους.

Σας υπενθυμίζουμε:

  1. Με το δανεισμό βιβλίου ο ένας από τους δυο γονείς δέχεται ένα mail στην ηλεκτρονική του αλληλογραφία. Το ίδιο ισχύει και με την επιστροφή του βιβλίου. Σε αντίθετη περίπτωση παρακαλούμε θερμά να μας ενημερώνετε .
  2. Το πλεονέκτημα της myLib είναι ότι έχετε όλοι πρόσβαση σ΄ αυτήν. Έτσι μαζί με το παιδί μπορείτε να περιηγηθείτε στις σελίδες της , να βρείτε μαζί το βιβλίο που το ενδιαφέρει, να δείτε τις προτάσεις μας, τα νέα βιβλία καθώς και να κάνετε κράτηση στη WishList.
  3. Επιστρέφουμε το βιβλίο που δανειστήκαμε σε καλή κατάσταση. (Δύο βδομάδες διάρκεια δανεισμού.)
  4. Στο χώρο της βιβλιοθήκης μπορώ να χαλαρώσω, να ξεκουραστώ διαβάζοντας το βιβλίο μου

Θερμή παράκληση! Είναι κάποιοι λίγοι μαθητές/ τριες που ΔΕΝ έχουν επιστρέψει το βιβλίο τους από την περσινή σχολική χρονιά. Τους το υπενθυμίζουμε κι εμείς αλλά βοηθήστε μας γιατί λείπει από το ράφι και οι διπλανοί φίλοι του το αναζητούν…

Περιμένουμε με χαρά το κάθε μας παιδί ξεχωριστά να το δούμε στον χώρο της Βιβλιοθήκης!

Η Ομάδα της Βιβλιοθήκης

Στη Βιβλιοθήκη :

Προηγούμενο άρθροΕπιλογή σημαιοφόρων -παραστατών για τη σχολική χρονιά 2023-24
Επόμενο άρθρο10η Ημέρα Πανελλήνιου Σχολικού Αθλητισμού (β΄μέρος)