Με λαμπρότητα εορτάστηκε η εθνική επέτειος 25ης Μαρτίου 1821.
Μετά την επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αναλήψεως, έγινε κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο και ακολούθησε η μαθητική παρέλαση με σύμμαχο τον ανοιξιάτικο ήλιο στον γαλανό ουρανό!

Η παρουσία του σχολείου μας στην παρέλαση ήταν εξαιρετική, γι’ αυτό συγχαίρουμε τους μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης, που συμμετείχαν στην παρέλαση, καθώς και τις γυμνάστριες μας κ. Σπανουδάκη Σοφία και Στρακαντούνα Αρετή για την προετοιμασία και οργάνωση όσο και την κ. Σακελλαρίου Όλγα που συνόδευσε.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!

Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο από την παρέλαση του σχολείου μας.

“…τούτην την πατρίδα την έχομεν όλοι μαζί, και σοφοί κι αμαθείς και πλούσιοι και φτωχοί και πολιτικοί και στρατιωτικοί και οι πλέον μικρότεροι άνθρωποι· όσοι αγωνιστήκαμεν, αναλόγως ο καθείς, έχομεν να ζήσομεν εδώ. Το λοιπόν δουλέψαμεν όλοι μαζί, να την φυλάμεν κι όλοι μαζί και να μην λέγει ούτε ο δυνατός «εγώ» ούτε ο αδύνατος. Ξέρετε πότε να λέγει ο καθείς «εγώ»; Όταν αγωνιστεί μόνος του και φκιάσει ή χαλάσει, να λέγει «εγώ»· όταν όμως αγωνίζονται πολλοί και φκιάνουν, τότε να λένε «εμείς». Είμαστε εις το «εμείς» κι όχι εις το «εγώ»”.

Στρατηγός Ιωάννης Μακρυγιάννης | Απομνημονεύματα

Αυτή την ημέρα ας θυμηθούμε όλοι τα λόγια του Μακρυγιάννη: “Είμαστε στο “εμείς” και όχι στο “εγώ”. Αυτό διδάσκουμε στα παιδιά μας και αυτό θα συνεχίσουμε να διδάσκουμε!

Χρόνια πολλά με υγεία!!

Προηγούμενο άρθροΕορτασμός Εθνικής Επετείου για την 25η Μαρτίου
Επόμενο άρθροΔιενέργεια self test για την εβδομάδα 28/03-01/04/2022