Οι «Μικροί Δημοσιογράφοι» μπορεί να έγιναν λίγο μεγαλύτεροι φέτος,(ΣΤ΄) αλλά δε σταμάτησαν να ερευνούν, να ρωτούν, να συντάσσουν και να αρθρογραφούν με το ίδιο πάθος και γεμάτοι ενθουσιασμό για τα θέματα που τους ενδιαφέρουν. Φέτος, μάλιστα, εγκαινιάζουν μια νέα σταθερή στήλη στην εφημερίδα τους με τίτλο: «Τα νέα του 6ου Δημοτικού Σχολείου».

Μέσα από αυτή τη στήλη οι φίλοι- αναγνώστες θα ενημερώνονται για τα νέα και τις δράσεις, τόσο του σχολείου, όσο και της κάθε τάξης ξεχωριστά, κατά την περίοδο που αναφέρεται το κάθε τεύχος.
Μια νέα ακόμα προσθήκη των συντακτών της εφημερίδας θα αποτελούν τα «τεύχη- αφιερώματα», τα οποία θα είναι εξ’ ολοκλήρου αφιερωμένα σε μια θεματική ή κάποιο πεδίο, με τη συμμετοχή όλων των μελών της συντακτικής ομάδας.

Οι μικροί δημοσιογράφοι οι μαθητές/τριες της ΣΤ΄ τάξης που αρθρογραφούν για δεύτερη χρονιά και της Ε΄ τάξης που ακολουθούν το παράδειγμα των λίγο μεγαλύτερων φίλων τους, οι συντάκτες και οι επιμελητές των «Μικρών Δημοσιογράφων» σας εύχονται μια καλή και πλούσια, δημοσιογραφικά, αναγνωστική χρονιά!

Καλή αναγνωστική απόλαυση!

Προηγούμενο άρθροΕδώ Τουτούρ
Επόμενο άρθροΧάρισε ένα βιβλίο, δυνάμωσε το φως