Καλοκαίρι!

μήνας ηλιόλουστος, καλοκαιρινός γεμάτος με  όνειρα…

Προγραμματισμός λήξης σχολικού έτους

  • Από 01 Ιουνίου 2022 καταργείται η υποχρεωτικότητα της χρήσης μάσκας τόσο σε εξωτερικούς, όσο και σε εσωτερικούς χώρους.
  • Την Πέμπτη 02 Ιουνίου 2022,εορτή της Αναλήψεως, επίσημη αργία της πόλης μας, όλα τα σχολεία των Βριλησσίων θα είναι κλειστά.
  • Τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022,εορτή του Αγίου Πνεύματος, αργία και το σχολείο μας θα είναι κλειστό.
  • Συνεχίζεται η αναστολή του τμήματος του Ολοήμερου Σχολείου (Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης) λόγω απουσίας εκπαιδευτικών.
  • Την Τρίτη 14 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η Μουσικοχορευτική Παράσταση «Ελλάδα: Ταξίδι στον χρόνο», από τους μαθητές/τριες της ΣΤ΄ τάξης καθώς και η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ των μαθητών μας στις 20:00 στην αυλή του σχολείου μας.

Την ίδια μέρα  θα δοθούν οι ΕΛΕΓΧΟΙ και οι ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ μόνο στους/στις  αποφοίτους μας.

Περισσότερες λεπτομέρειες  και οδηγίες για τη γιορτή θα δοθούν σε νέα ενημέρωση.

Την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022, λόγω προετοιμασίας του σχολείου για την βραδινή εκδήλωση αποχαιρετισμού των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης το απογευματινό ΩΡΑΡΙΟ (ΟΛΟΗΜΕΡΟ) ΔΕ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ.

Επειδή θα χρειαστεί κατά τις πρωινές-μεσημεριανές ώρες να προετοιμαστεί το σχολείο για τη βραδινή  εκδήλωση με την τοποθέτηση μικροφωνικών εγκαταστάσεων και το στήσιμο των σκηνικών, θα πραγματοποιηθεί αλλαγή ωραρίου, για την ΣΤ΄ τάξη ΜΟΝΟ, δηλαδή δε θα γίνουν τα πρωινά μαθήματα της ΣΤ΄.

  • Την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 θα γίνει η παράδοση των ελέγχων προόδου των Γ΄, Δ΄ και Ε΄ Τάξεων καθώς και η παράδοση των ΤΙΤΛΩΝ ΠΡΟΟΔΟΥ των Α΄, Β΄, Γ΄, Δ΄ και Ε΄ τάξεων στις 08:15-09:45 από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου στις αίθουσες των Τμημάτων.
  • 14-15 Ιουνίου 2022 θα εκτίθενται οι εικαστικές δημιουργίες των μαθητών/τριών στην αίθουσα Πολλαπλών, που πραγματοποιήθηκαν στο μάθημα των Εικαστικών.

Ενημέρωση για τη σχολική Βιβλιοθήκη

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι φέτος πραγματοποιήθηκαν 1991 δανεισμοί. Σημαδιακός αριθμός: Διαβάζεται και ανάποδα!

Η βιβλιοθήκη μας τον μήνα Ιούνιο θα είναι ανοιχτή ΜΟΝΟ για τις επιστροφές των βιβλίων. Παρακαλούμε πολύ να βοηθήσετε τα παιδιά  σας να κάνουν έναν έλεγχο στα γραφεία και τις βιβλιοθήκες τους ώστε να επιστραφούν τα βιβλία, καθώς πλησιάζουμε πλέον στο τέλος της σχολικής χρονιάς και δεν θέλουμε να λείψουν αυτοί οι τίτλοι από τη Σχολική μας Βιβλιοθήκη.

Επίσης Θυμηθείτε (όσοι δεν το έχετε κάνει ακόμα), να βάλετε στον φάκελο επικοινωνίας του παιδιού σας το έντυπο γονικής συναίνεσης, που σας έχουμε ήδη ζητήσει, για την εγγραφή του στο mylib.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  • Οι εγγραφές των αποφοίτων μαθητών στο ΓΥΜΝΑΣΙΟ για το σχολικό έτος 2022-2023 πραγματοποιούνται ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΣ.
  • Οι εγγραφές των μαθητών των υπόλοιπων τάξεων στην επόμενη τάξη για το σχολικό έτος 2022-2023 πραγματοποιούνται ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΣ.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους γονείς για την εξαιρετική συνεργασία, για το επίπεδο συνεννόησης και επικοινωνίας, έτσι ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για όλη τη σχολική μας μονάδα.

Ο σύλλογος διδασκόντων κι εγώ προσωπικά,

Ελπίζουμε και ευχόμαστε, να περάσουμε αξέχαστα και αυτό το καλοκαίρι. Να χαρούμε στιγμές αγάπης, ευτυχίας, ξεγνοιασιάς και αισιοδοξίας. Να αποκτήσουμε ξεχωριστές και καινούργιες εμπειρίες. Να νοιώσουμε θετικά και ευχάριστα συναισθήματα. Να απολαύσουμε μαγευτικές και αλησμόνητες εικόνες.

Καλό Καλοκαίρι και καλή μας αντάμωση τον Σεπτέμβρη με προσμονή……

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Γεωργόπουλος Σωτήρης

Προηγούμενο άρθροΨυχαγωγική εκδρομή
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη Δ’ τάξης στην Ακρόπολη