Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού στις 24 Σεπτεμβρίου 2021, καθώς και της 8ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού  οργανώνουμε αθλητικές δραστηριότητες στα γήπεδα του Σχολείου με κοινό σύνθημα για το έτος 2021: «Το Σχολείο σε Κίνηση: Αθλούμαστε δημιουργικά».

Η προώθηση της δημιουργικότητας μέσω του αθλητισμού, η προαγωγή της υγείας και της ευεξίας, η ενθάρρυνση της κοινωνικής ενσωμάτωσης και της ανάπτυξης κοινωνικών δεξιοτήτων, αποτελούν τους υπό έμφαση στόχους του εν λόγω εορτασμού.

Τρέξιμο, σχοινάκι, δρομικές ασκήσεις και άλλες αθλητικές δραστηριότητες θα διεξαχθούν στα γήπεδα τηρώντας απαρέγκλιτα τα οριζόμενα σε σχετικές Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις ή/και εγκυκλίους του Υ.ΠΑΙ.Θ. που αφορούν (α) στα μέτρα ασφαλούς λειτουργίας των εκπαιδευτικών μονάδων για την πρόληψη και αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού SARS-COV-2 και (β) στα κατά τόπους μέτρα που λαμβάνονται από την πολιτεία στον τομέα της υγείας για την αντιμετώπιση της επιδημίας του COVID-19.

Απαραίτητα: αθλητικά ρούχα /παπούτσια, νερό, καπέλο.

Όποιος μαθητής/τρια Α’ και Δ’ τάξης δεν έχει προσκομίσει  Ατομικό Δελτίο Υγείας (Α.Δ.Υ.Μ) δεν θα μπορεί να συμμετάσχει σε όλα τα αγωνίσματα.

ΥπενθύμισηΤρίτη- Παρασκευή είσοδος μαθητών/τριών στο σχολείο με αυτοδιαγνωστικό self test αρνητικό.

Το πρόγραμμα του σχολείου θα λειτουργήσει κανονικά

Προηγούμενο άρθροΕγγραφή μαθητών στο ΠΣΔ – Σχ. έτος 2021-22
Επόμενο άρθροΗμέρα Σχολικού Αθλητισμού 2021