Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σήμερα, Σάββατο 4/12/21 ενημερωθήκαμε ότι μια μαθήτρια του Δ2 διαγνώστηκε θετική στον Covid-19 μετά από μοριακό έλεγχο.

Ιχνηλατήθηκαν και καταγράφηκαν οι «στενές επαφές» και οι «κοντινές θέσεις»  του επιβεβαιωμένου κρούσματος και ενημερώθηκαν για τα μέτρα που πρέπει να λάβουν.

Σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης  Covid-19 στις σχολικές μονάδες, όλα τα άτομα που χαρακτηρίζονται ως «στενές επαφές» και «κοντινές θέσεις»  επιβεβαιωμένου περιστατικού Covid-19 μπορούν να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους και να μην τεθούν σε κατ΄ οίκον απομόνωση (καραντίνα) με τις προϋποθέσεις:

  • να μην εμφανίζουν συμπτώματα νόσησης και
  • να παραμένουν ΑΡΝΗΤΙΚΑ τα αποτελέσματα των απαραίτητων διαγνωστικών ελέγχων στους οποίους θα υποβάλλονται μέχρι την Δευτέρα 13/12/21.

Οι δηλώσεις των αρνητικών διαγνωστικών ελέγχων πρέπει να προσκομίζονται στο σχολείο, την επόμενη ημέρα, κατά την προσέλευση, για να γίνονται δεκτά τα παιδιά στην τάξη.

Υπενθυμίζουμε ότι με τη σχολική βεβαίωση που αποστείλαμε στις «στενές επαφές» το RAPID TEST μπορεί να γίνει δωρεάν στο Τ.Ι. Βριλησσίων, από Δευτέρα -Παρασκευή από 08:00πμ – 18:00μμ. 

Εναλλακτικά, μπορεί να πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο, επί πληρωμή.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι δηλώσεις των απαιτούμενων αρνητικών διαγνωστικών ελέγχων πρέπει να  προσκομίζονται στο σχολείο, για να γίνονται δεκτά τα παιδιά στην τάξη.

Με την ευχή «γρήγορη ανάρρωση» στη μαθήτριά μας και «καλά αποτελέσματα» σε όλους/ες τους/τις συμμαθητές/τριές της.

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Γεωργόπουλος Σωτήρης

Προηγούμενο άρθροΕνημέρωση από το ΣΤ3 για τη δράση της βιβλιοθήκης: «Ανακυκλώνω αλουμίνιο, αγοράζω νέο βιβλίο»
Επόμενο άρθροΕσωτερικός κανονισμός για το σχολικό έτος 2021-2022