Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σήμερα, Δευτέρα 18/01/22 το απόγευμα  ενημερωθήκαμε ότι μια  μαθήτρια του Β3 διαγνώστηκε θετική στον Covid-19 μετά από εργαστηριακό έλεγχο  Rapid Test.

Ιχνηλατήθηκαν και καταγράφηκαν οι «στενές επαφές»  τoυ  επιβεβαιωμένου κρούσματος  (Β3) και ενημερώθηκαν για τα μέτρα που πρέπει να λάβουν.

Σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης  Covid-19 στις σχολικές μονάδες, όλα τα άτομα που χαρακτηρίζονται ως «στενές επαφές»  επιβεβαιωμένου περιστατικού Covid-19 μπορούν να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους και να μην τεθούν σε κατ΄ οίκον απομόνωση (καραντίνα) με τις προϋποθέσεις:

  • να μην εμφανίζουν συμπτώματα νόσησης και
  • να παραμένουν ΑΡΝΗΤΙΚΑ τα αποτελέσματα των απαραίτητων διαγνωστικών ελέγχων στους οποίους θα υποβάλλονται μέχρι τη Δευτέρα 24/1/22.
ΗΜΕΡΕΣ
ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙRTSTSTSTRT
ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ/ΝΟΣΗΣΑΝΤΕΣST ST ST

Οι δηλώσεις των αρνητικών διαγνωστικών ελέγχων πρέπει να προσκομίζονται στο σχολείο, κατά την προσέλευση, για να γίνονται δεκτά τα παιδιά στην τάξη.

Υπενθυμίζουμε ότι με τη σχολική βεβαίωση που αποστείλαμε στις «στενές επαφές» τα RAPID TEST μπορούν να γίνονται δωρεάν στοΤοπικό Ιατρείο Βριλησσίων (Λεωφ. Πεντέλης 132, τηλ 210 6137671), Δευτέρα -Παρασκευή  08:00πμ – 18:00μμ.

Εναλλακτικά, μπορούν να πραγματοποιηθούν σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο, επί πληρωμή.

Με την ευχή «γρήγορη ανάρρωση» στη μαθήτριά μας και «καλά αποτελέσματα» σε όλους/ες τους/τις συμμαθητές/τριές της,

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Γεωργόπουλος Σωτήρης

Προηγούμενο άρθροΔιάθεση self-test για μαθητές και εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς από τα φαρμακεία
Επόμενο άρθροΕπιβεβαιωμένο κρούσμα στο Β2