Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

  • Χθες, Κυριακή 28/11/21 το απόγευμα,  η εκπαιδευτικός Π.Σ. μετά από θετικό rapid test διαγνώστηκε ως επιβεβαιωμένο περιστατικό covid-19.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, οι μαθητές των τάξεων στις οποίες δίδαξε  δεν θεωρούνται «στενές επαφές» διότι δεν συνυπήρξαν μαζί της στη σχολική τάξη για περισσότερες από 2 διδακτικές ώρες κατά το τελευταίο 48ωρο πριν την επιβεβαίωση της νόσησης. Όλα τα τμήματα θα συνεχίσουν κανονικά τη λειτουργία τους.

  • Σήμερα, Δευτέρα 29/11/21 το βράδυ, ένας μαθητής του Στ2, μετά από θετικό μοριακό έλεγχο, διαγνώστηκε επιβεβαιωμένο περιστατικό Covid–19.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, οι συμμαθητές/τριές του δεν θεωρούνται στενές επαφές διότι δεν συνυπήρξαν μαζί του στη σχολική τάξη κατά το τελευταίο 48ωρο πριν την επιβεβαίωση της νόσησης. Το Στ2 θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία του.

 Τα παιδιά, με μόνη οδηγία τη στενή παρακολούθηση της υγείας τους, μπορούν να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους και δεν χρειάζεται να υποβληθούν σε άλλους αυτοελέγχους επιπλέον των δύο υποχρεωτικών προληπτικών συστηματικών ελέγχων ανά εβδομάδα.

Περαστικά στην εκπαιδευτικό και στον μαθητή μας και να προσέχουμε όλοι!

Προηγούμενο άρθροΤα πρωτάκια μας πρώτη φορά στη βιβλιοθήκη του σχολείου
Επόμενο άρθροΕπιβεβαιωμένο περιστατικό Covid –μαθητής του Ε3