«Ελπίδα» ονομάστηκε το χιόνι που ζήσαμε τις προηγούμενες μέρες.

Ελπίζουμε να περάσατε χαρούμενα με πολύ παιχνίδι, χιονοπόλεμο, να φτιάξατε αγγελάκια, χιονάνθρωπους, να περπατήσατε, να αφουγκραστήκατε τη φύση, να αναπνεύσατε καθαρό παγωμένο αέρα, να αποθανατίσατε όμορφες άσπρες στιγμές, να περάσατε δημιουργικά γύρω απ’ το τζάκι, κοντά στο καλοριφέρ, να χουχουλιάσατε στα παπλώματα και στις αγκαλιές των δικών σας ανθρώπων…                              

Και τώρα…

Είμαστε έτοιμοι αύριο Δευτέρα 31 Ιανουαρίου να βρεθούμε ξανά όλοι μαζί μαθητές/ /τριες  εκπαιδευτικοί στον δικό μας καθαρό από το χιόνι χώρο,  στο σχολείο μας.

Ντυνόμαστε ζεστά, ετοιμάζουμε την τσάντα του σχολείου και δεν ξεχνάμε τον αυτοδιαγνωστικό μας έλεγχο.

  • Διενέργεια self-test για την εβδομάδα 31/1-4/2:

Αυτή την εβδομάδα θα κάνουμε τρία (3) self test. Υπενθυμίζουμε ότι γίνονται 24 ώρες πριν την προσέλευσή μας στο σχολείο. ( Δευτέρα-Τρίτη -Παρασκευή)

Άρα:

  • Κυριακή 30/01 το πρώτο, Δευτέρα 31 /01 το δεύτερο και Πέμπτη 03/02 το τρίτο.

Κατ’ εξαίρεση, όπως ήδη σας  έχουμε ενημερώσει οι μαθητές/τριες των τμημάτων  που είναι «στενές επαφές» επιβεβαιωμένου κρούσματος, πρέπει  να προσκομίσουν αρνητικό rapid test (προτείνουμε 24ώρου), επειδή είναι εγκυρότερο και πιο αξιόπιστο, διότι διενεργείται από επαγγελματίες της υγείας και κύριο μέλημά μας είναι να περιορίσουμε τη διασπορά, που αρχίζει να παίρνει μεγάλες διαστάσεις.

Όπως σας  είχαμε ενημερώσει την Τετάρτη 26/01/22, παρά την αναστολή της δια ζώσης λειτουργίας, τα γνωστά και επιβεβαιωμένα ενεργά κρούσματα Covid-19 στο σχολείο μας, ήταν 21 και σήμερα Κυριακή 30/01/22 έχουμε φτάσει στα 30.

Για τον λόγο αυτό και για την ασφάλεια όλων μας συνιστούμε την προσοχή όλων για την προσεκτική διενέργεια αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self test και την τήρηση των μέτρων προστασίας.

Ευχόμαστε η συνεργασία μας και  η τήρηση των μέτρων με υπευθυνότητα  απ’ όλους μας να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και να ανακόψουμε την εξάπλωση του Κορωνοιού στο σχολείο μας.

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Γεωργόπουλος Σωτήρης

Προηγούμενο άρθροΤιμώντας τους Τρεις Ιεράρχες αλλά και τους Δασκάλους
Επόμενο άρθροΑρτοκλασία για την εορτή των τριών Ιεραρχών