Μια πολύ όμορφη εκδήλωση για τη γιορτή της 25ης Μαρτίου παρακολουθήσαμε την Πέμπτη όλοι οι μαθητές/τριες του Σχολείου και σήμερα Παρασκευή όλοι οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί, που οργανώθηκε από τους μαθητές και τις μαθήτριες της Ε΄ τάξης στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας. Ο τρόπος με τον οποίοι οι μαθητές επικοινώνησαν τη σημασία της Ελληνικής Επανάστασης και της ελληνικής ιστορίας είναι πολύ ενθαρρυντικός.
Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: κ. Μίχου Ελένη, κ. Καλογρίδου Ελένη, κ. Κοντέλλη Ελένη και οι εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής: κ. Λέκκα Μάρθα και κ. Πανταζή Τίνα.

Οι μαθητές/τριες της Ε τάξης μάς μετέφεραν στο ηρωικό 21. Χόρεψαν λεβέντικα και μας θύμισαν ότι ζούμε σε μια χώρα λαμπρή με αξίες και ιδανικά που έχουν περάσει από γενιά σε γενιά! Σε μια χώρα που ήρωες έχυσαν το αίμα τους για τη λευτεριά! Σε μια χώρα που γεννήθηκε ο μπουρλοτιέρης Κανάρης, ο γέρος του Μοριά Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο Μακρυγιάννης , η Μπουμπουλίνα, ο Πατροκοσμάς…

Μια χώρα μικρή , μια χώρα σπουδαία, μια χώρα λαμπρή, μια χώρα γενναία.

Με περηφάνεια τιμούμε τις θυσίες των προγόνων μας! Δεν ξεχνάμε την ιστορία μας και θα αγωνιζόμαστε για μια ελεύθερη Ελλάδα!

Προηγούμενο άρθρο21η Μαρτίου – Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης
Επόμενο άρθροΠαρέλαση 25ης Μαρτίου