Η νέα σχολική χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει.

Η Διεύθυνση του Σχολείου και ο σύλλογος διδασκόντων,θέλουμε να είμαστε συνοδοιπόροι στη διαδρομή των παιδιών σας…

Θέλουμε όλοι δύναμη και επιμονή για να επιτελέσουμε με τον καλύτερο τρόπο το παιδαγωγικό μας έργο..

Θέλουμε να στέκεστε δίπλα μας, να σέβεστε, να συναισθάνεστε την προσπάθειά μας και την αγωνία μας…

Θέλουμε να στέκεστε δίπλα στα παιδιά σας και αφουγκράζεστε τις ανάγκες τους…

Τρόποι επικοινωνίας- συνεργασίας

  • Δια ζώσης επικοινωνία / ενημέρωση προόδου :

Φέτος θα πραγματοποιηθούν οι ενημερώσεις γονέων την 1η και  τη 2η εβδομάδα κάθε μήνα με τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων  στις αίθουσες Πολλαπλών (ισόγειο), Θεατρικής Αγωγής (ημιυπόγειο) και Μουσικής (1ο όροφο).

Η είσοδος θα γίνεται από την κάτω εξωτερική πόρτα της οδού Πιερίων. Λεπτομέρειες για τη συνάντηση του κάθε τμήματος (ώρες, κλπ) θα τις βρείτε στον παρακάτω συγκεντρωτικό πίνακα.

Διαφοροποίηση θα υπάρχει τους μήνες ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ, ΜΑΡΤΙΟ και ΙΟΥΝΙΟ που θα δοθούν οι έλεγχοι προόδου στις τάξεις Γ’-ΣΤ’. Τους μήνες αυτούς δεν θα πραγματοποιηθούν οι ενημερώσεις την 1η και 2η εβδομάδα και θα σταλεί νέα ενημέρωση.

  • Τηλεφωνική επικοινωνία με τους εκπαιδευτικούς των ειδικοτήτων αντίστοιχα την 1η και 2η εβδομάδα τις ώρες που αναγράφονται στο πρόγραμμα.

Σε περίπτωση που θέλετε ραντεβού δια ζώσης αυτό θα γίνεται μόνον κατόπιν συνεννοήσεως με τον εκπαιδευτικό της ειδικότητας.

Τηλεφωνική επικοινωνία σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα μπορεί να γίνει μόνο όταν  αυτή κρίνεται απολύτως απαραίτητη και χωρίς να γίνεται κατάχρηση (τηλ. σχολείου: 210 8105220).

  • Ηλεκτρονική επικοινωνία: Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τόσο το προσωπικό – υπηρεσιακό mail των εκπαιδευτικών των τμημάτων για άμεση και ξεχωριστή επικοινωνία, όσο και αυτό το mail του σχολείου (mail@6dim-vriliss.com).
  • Όλες οι ανακοινώσεις του σχολείου θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του σχολείου και στο facebook.

Η Διεύθυνση του Σχολείου είναι πάντα στη διάθεσή σας, για κάθε πρόβλημα που θα παρουσιάζεται στην εκπαίδευση των μαθητών/τριών και θα προσπαθούμε όλοι μαζί να κάνουμε καλύτερο το περιβάλλον και τη ζωή τους στο σχολείο.

Δάσκαλοι, Μαθητές, Γονείς...Όλοι ΜΑΖΙ Εμείς! 

Προηγούμενο άρθροΒράβευση ενεργού συμμετοχής στη βιβλιοθήκη
Επόμενο άρθροΕορτασμός της 28ης Οκτωβρίου