Ξεκίνησε το πρόγραμμα του ολοήμερου σχολείου και θέλουμε να επισημάνουμε τα εξής.

Διευκρινιστικές οδηγίες

  • Έναρξη λειτουργίας Πρωινού Ολοήμερου προγράμματος (Πρωινή Ζώνη): 07:15
  • Έναρξη λειτουργίας δραστηριοτήτων Ολοήμερου προγράμματος : 13:15
  • Λήξη των δραστηριοτήτων Ολοήμερου προγράμματος : 14:55/15:50
  • Λήξη των δραστηριοτήτων  Διευρυμένου Ολοήμερου προγράμματος : 17:30

Οι γονείς- κηδεμόνες παραλαμβάνουν τους μαθητές ανάλογα με την ώρα αποχώρησης που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους.

Οι επιλογές είναι : 14:55/15:50/17:30

Για τη σύνθεση των τμημάτων οι ώρες  αποχώρησης θα τηρηθούν αυστηρά.

Συνδυασμός ημερών και ωρών δεν γίνεται π.χ. Δευτέρα 14:55, Τρίτη 15:50, Τετάρτη 13:15 και ούτω καθεξής. Έχουμε τη διάθεση να διευκολύνουμε σε μία εξαιρετική περίπτωση, αλλά το πρόγραμμα αποχώρησης θα είναι σταθερό ή 14:55 ή 15:50 με βάση τη δήλωσή σας.

Η αποχώρηση γίνεται μόνο από την πάνω πόρτα.

Παρακαλούμε να προσέρχεστε έγκαιρα για την παραλαβή των παιδιών. Κάθε καθυστέρηση δημιουργεί αναστάτωση καθώς και κινδύνους για την ασφάλεια των μαθητών που ολοκληρώνουν το πρόγραμμά τους αλλά και για όσους συνεχίζουν το μάθημα.

Όσοι μαθητές αποχωρούν χωρίς συνοδεία γονέων-κηδεμόνων, πρέπει απαραίτητα να έχουν μαζί τους και να επιδεικνύουν σε καθημερινή βάση την ΚΑΡΤΑ ΕΞΟΔΟΥ, την οποία έχουν προμηθευτεί από το σχολείο κατόπιν Υπεύθυνης Δήλωσης των γονέων- κηδεμόνων τους.

Επισημαίνουμε ότι η φοίτηση των μαθητών διακόπτεται όταν ο/η μαθητής/τρια συμπληρώσει 15 συνεχόμενες απουσίες , οι οποίες δεν δικαιολογούνται από ιατρική γνωμάτευση, όταν ο γονέας ή κηδεμόνας ζητήσει τη διακοπή της φοίτησης με γραπτή αίτησή του ή όταν ο γονέας ή κηδεμόνας δεν επικαιροποιήσει την εγγραφή .

Ο χαρακτήρας του ολοήμερου είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ!

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η ενασχόληση θα υπάρχει κυρίως με τα μαθήματα Γλώσσας και Μαθηματικών. Συνιστάται επίσης ο έλεγχος και  η επανάληψη όσων έχουν γίνει στο ολοήμερο, για την καλύτερη κατανόησή τους.

Το γεύμα των μαθητών/τριών  παρασκευάζεται στο σπίτι με ευθύνη των γονέων/κηδεμόνων.

Οι μαθητές/τριες θα σιτίζονται στην τραπεζαρία και σε αίθουσες διδασκαλίας. Ως εκ τούτου εάν οι γονείς συμφωνήσετε, θα υπάρχει τραπεζοκόμος  (με τη συνεργασία του Συλλόγου Γονέων) για ζέσταμα φαγητού και τη χρήση ψυγείου για τη διατήρησή του.

Για το λόγο αυτό θα πραγματοποιηθεί συνάντηση- ενημέρωσης- συζήτησης γονέων με τη Διεύθυνση του Σχολείου καθώς και τον Σύλλογο Γονέων τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022 στις 18:30 το απόγευμα στην αίθουσα Πολλαπλών.

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη.

Η συνεργασία και η τήρηση των κανόνων εγγυάται την επιτυχία του ολοήμερου σχολείου.

Καλή σχολική χρονιά!

Ο Διευθυντής

Γεωργόπουλος Σωτήρης

Προηγούμενο άρθροΛειτουργία κυλικείου – τιμές προϊόντων
Επόμενο άρθροΑποχαιρετισμός συναδέλφου