Ο Σύλλογος Δασκάλων του σχολείου μας, αποφάσισε να γίνεται ο έλεγχος των αρνητικών δηλώσεων αυτοδιαγνωστικών ελέγχων (self test) στον πεζόδρομο, στα σημεία όπου οι συνοδοί αποχαιρετούν τα παιδιά. Παρακαλούμε κάθε Τρίτη και Παρασκευή οι μαθητές/τριες να προσέρχονται με την αρνητική δήλωση αυτοδοαγνωστικού ελέγχου στο χέρι.

Καταρχήν είναι επιδημιολογικά ορθότερο να μην εισέρχονται μαθητές που δεν έχουν ελεγχθεί ούτε στον αύλειο χώρο του σχολείου. Επιπροσθέτως, οι συνοδοί μπορούν να βοηθήσουν πιο αποτελεσματικά στο να βρεθούν οι δηλώσεις μέσα στην τσάντα των παιδιών τους. Τέλος, σε περίπτωση που κάποια παιδιά δεν έχουν την απαραίτητη δήλωση, η συνειδητοποίηση γίνεται γρηγορότερα και κερδίζεται χρόνος είτε να προβούν σε έλεγχο όσοι τον αμέλησαν είτε να προσκομίσουν την βεβαίωση όσοι την ξέχασαν.

Ο έλεγχος για τις Α’ και Β’ τάξεις θα γίνεται στη συμβολή της οδού Ταϋγέτου και του πεζόδρομου και ο έλεγχος για τις Γ’, Δ’, Ε’ και Στ’ τάξεις θα πραγματοποιείται στη συμβολή της οδού Φλωρίνης και του πεζόδρομου.

Για τη διευκόλυνση του ελέγχου και την αποφυγή συνωστισμού, όλα τα παιδιά να έρχονται στο σχολείο κρατώντας τη δήλωση στο χέρι, ώστε να μην παρατηρείται καθυστέρηση για να βγει η δήλωση από την τσάντα.

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Γεωργόπουλος Σωτήρης

Προηγούμενο άρθροΕυρωπαϊκή Εβδομάδα Προγραμματισμού 2021
Επόμενο άρθροΚλειστά αύριο Παρασκευή 15/10/2021 όλα τα σχολεία στην Αττική