Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Παζάρι Αγάπης, που πραγματοποιήθηκε 15 – 22/12/2021 στο σχολείο μας.

Στόχος μας ήταν να κάνουμε μία πράξη αγάπης, ενισχύοντας το έργο του συλλόγου «Αγκαλιά» καθώς και να εμπλουτίσουμε με νέους τίτλους βιβλίων τη βιβλιοθήκη του σχολείου μας!

Και χάρη στην αγάπη ΟΛΩΝ ο στόχος επιτεύχθηκε!

 Το ποσό που εισπράχθηκε ανέρχεται στα 1872,94 €. Το αποδεικτικό κατάθεσης στο λογαριασμό του συλλόγου «Αγκαλιά» θα δοθεί στο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων.

Ματάκια που έλαμπαν από ενθουσιασμό, χαμόγελα και παιδικές φωνές γέμισαν όλες αυτές τις μέρες τον γιορτινό χώρο της Θεατρικής Αγωγής.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί επιστράτευσαν τη φαντασία τους και με την καθοδήγηση της εικαστικού μας κας Δάφνης Παπαδοπούλου έφτιαξαν στολίδια για να τα διαθέσουν στο παζάρι μας. Οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί της ομάδας της βιβλιοθήκης καθημερινά ανανέωναν με νέα είδη το παζάρι, καθημερινά με κέφι και διάθεση πλαισίωναν τη δράση!

Παιδιά που αγόρασαν στολιδάκια για τα μικρότερα αδελφάκια τους, για τους γονείς τους, για την επιστήθια φίλη αλλά και για τον φίλο που δεν είχε μαζί του χρήματα εκείνη την ημέρα είναι μερικές από τις στιγμές που κρατήσαμε βαθιά μέσα μας.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους σας, γονείς, μαθητές, συναδέλφους που στηρίξατε την δράση μας με ευαισθησία και που μας γεμίζετε δύναμη για να συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!

Καλές γιορτές!

Προηγούμενο άρθροΕυχαριστίες για κοινωνικό παντοπωλείο
Επόμενο άρθροΧριστουγεννιάτικη η τελευταία σχολική μέρα