Λαμβάνοντας υπόψη το ΦΕΚ 4477 άρθρο 44 (τροποποίηση άρθρων 6,7,8 ΠΔ79/2017), οι αιτήσεις εγγραφών των μαθητών της Α΄ τάξης (μαθητές που γεννήθηκαν από 1/1/2016 έως και 31/12/2016) θα πραγματοποιούνται από 1 μέχρι 20 Μαρτίου 2022 τις ώρες 08:30 – 10:30 ή σε διαφορετική ώρα έπειτα από προσυνεννόηση με τη Δ/νση του σχολείου.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή στην Α ́τάξη του δημοτικού σχολείου είναι τα εξής:

α. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας, το οποίο αναζητείται από τις σχολικές μονάδες μέσω του Πληροφορικού Συστήματος myschool του ΥΠΑΙΘ (Φ.6/498/57863/Δ1/6-4-2016).

β. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.) ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

γ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή, σύμφωνα με τη με αρ. πρωτ. Φ.6/1094/80261/Δ1/20-5-2015 εγκύκλιο του ΥΠΠΕΘ (Α.Δ.Υ.Μ.)

δ. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή, σύμφωνα με τα όρια της σχολικής περιφέρειας (άρθρο 5, ΠΔ 79/2017 (ΦΕΚ 109Α) όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 23 του ν. 4559/2018 (ΦΕΚ 142Α).

Αποδεικτικά στοιχεία θεωρούνται: λογαριασμός ΔΕΚΟ (στο όνομα ενός γονέα), μισθωτήριο οικίας θεωρημένο από την εφορία ή συμβόλαιο ιδιοκτησίας της οικίας διαμονής.

ε. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου / Πιστοποιητικό Φοίτησης Νηπιαγωγείου για την εγγραφή στο Δημοτικό.

στ. Αίτηση γονέα / κηδεμόνα για εγγραφή στην Α΄ τάξη

ζ. Αίτηση / δήλωση φοίτησης στο Ολοήμερο Πρόγραμμα

Όλα τα απαραίτητα προς κατάθεση έντυπα, αφού έχουν συγκεντρωθεί στο σύνολό τους, συμπληρώνονται και υπογράφονται από τους γονείς /κηδεμόνες και υποβάλλονται στη Διεύθυνση του Σχολείου.

Διαβάστε όλη την εγκύκλιο εδώ.

Η χωροταξική διαμόρφωση των ορίων του σχολείου μας έχει ως εξής:

ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ-Δ.ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΙΣΣΑΒΟΥ-ΡΟΔΟΠΗΣ-ΜΑΙΝΑΛΟΥ-ΠΛΑΤΑΙΩΝ-ΥΜΗΤΤΟΥ-ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ-ΠΙΝΔΟΥ-Λ.ΠΕΝΤΕΛΗΣ-ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΩΙΝΗΣ ΖΩΝΗΣ

α. Προϋποθέσεις εγγραφής μαθητών/τριών στο Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα.

Οι μαθητές/τριες εγγράφονται στο Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα κατόπιν σχετικής αίτησης-δήλωσης των γονέων/κηδεμόνων τους. Δεκτές γίνονται όλες ανεξαιρέτως οι αιτήσεις των γονέων/κηδεμόνων για φοίτηση των μαθητών/τριών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα, χωρίς προϋποθέσεις σύμφωνα με την Υ.Α. αρ. πρωτ. 118139/Δ1/9-9-2020 (Β 3838).

Ενδιάμεση αποχώρηση των μαθητών/τριών μπορεί να γίνεται μετά το τέλος της 2ης ώρας του Προαιρετικού Ολοήμερου Προγράμματος (15:00) εφόσον κατατεθεί σχετική ενυπόγραφη δήλωση των γονέων/κηδεμόνων τους.

β. Προϋποθέσεις συμμετοχής μαθητών/τριών στο τμήμα Πρωινής Ζώνης (7:30-8:00):

Στο τμήμα αυτό δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές/τριες οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι/νες και φοιτούν στο Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα. Ο ελάχιστος αριθμός για τη λειτουργία του τμήματος Πρωινής Ζώνης μαθητών/τριών είναι δέκα (10) μαθητές/τριες.

ΜΕΤΡΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Επισημαίνεται ότι, κατά την περίοδο των εγγραφών, αποτελεί ευθύνη όλων μας η μέριμνα για την τήρηση των απαιτούμενων μέτρων αποφυγής διασποράς του κορονοϊού, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.).

Για την είσοδο σας στο σχολείο απαιτείται η χρήση προστατευτικής μάσκας, καθώς και η επίδειξη δήλωσης edupasss ως επισκέπτες, ή πιστοποιητικού εμβολιασμού ή ανάρρωσης ή αρνητικού rapid test 48ωρου ή αρνητικού PCR 72ωρου.

Παρακαλούμε για την πιστή τήρηση των προτεινόμενων μέτρων και για την προσέλευση στο γραφείο της Δ/νσης του σχολείου τηρώντας σειρά προτεραιότητας για την ασφάλεια όλων.

Για να τυπώσετε τα απαραίτητα έντυπα πατήστε εδώ.

Βριλήσσια, 24 Φεβρουαρίου 2022

Ο Διευθυντής

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Προηγούμενο άρθροΑπό Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου η διάθεση 5 δωρεάν self test σε μαθητές και εκπαιδευτικούς
Επόμενο άρθροΓύρω, γύρω γαϊτανάκι ας χορέψουμε λιγάκι, στην τρελή Αποκριά , όλοι γίναμε παιδιά!