Βιβλιοθήκη … «η καρδιά του Σχολείου»

Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της!

Η Ομάδα της Βιβλιοθήκης είχε βάλει στόχο  για τη φετινή σχολική χρονιά να κάνει ακόμη περισσότερες δράσεις και χάρη στη βοήθεια όλων το πραγματοποίησε!

Οι δράσεις μας

Βράβευση των μαθητών μας στο Ιστορικό αρχείο και την παιδική βιβλιοθήκη του πολιτιστικού κέντρου  Ομίλου Πειραιώς παρακολουθώντας το  πρόγραμμα «Το χαρτί αλλιώς…»

Χριστουγεννιάτικο παζάρι

«Ραντεβού στα τυφλά μ’ ένα βιβλίο.» Δράση για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Α΄ και της Ε΄ τάξης.

Ημέρα ποίησης. Δράση για όλο το Σχολείο.

Προσφορά-δωρεά βιβλίων για τον εμπλουτισμό της σχολικής βιβλιοθήκης του Δημοτικού Σχολείου στον Αη Στράτη με χρήματα από το χριστουγεννιάτικο παζάρι.

Τα βιβλία θα παραδοθούν από τους μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης Γιάννη και Μάνο Νάνο.

Αγορά νέων τίτλων βιβλίων- Εμπλουτισμός βιβλιοθήκης.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι φέτος πραγματοποιήθηκαν 2205 δανεισμοί αν και η βιβλιοθήκη μας παρέμεινε κλειστή για ενάμιση μήνα!

Ο στόχος μας είναι στις μέρες μας που όλα γίνονται γύρω μας ηλεκτρονικά…να έρχονται τα παιδιά σε επαφή όσο γίνεται περισσότερο με το βιβλίο!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η βιβλιοθήκη μας τον μήνα Ιούνιο θα είναι ανοιχτή ΜΟΝΟ για τις επιστροφές των βιβλίων. Παρακαλούμε πολύ να βοηθήσετε τα παιδιά σας να κάνουν έναν έλεγχο στα γραφεία και τις βιβλιοθήκες τους ώστε να επιστραφούν τα βιβλία, καθώς πλησιάζουμε πλέον στο τέλος της σχολικής χρονιάς και δεν θέλουμε να λείψει  κανένας τίτλος από τη Σχολική μας Βιβλιοθήκη.

Η Ομάδα της Βιβλιοθήκης φέτος ξεπέρασε τον εαυτό της. Ονειρεύτηκε, σχεδίασε και με τη βοήθεια του Συλλόγου Γονέων πραγματοποίησε το όνειρό της κάνοντας έλεγχο, απογραφή, εκτύπωση και επικόλληση γραμμωτού κώδικα   (barcode) σε όλα τα βιβλία για την Εφαρμογή Διαχείρισης της Βιβλιοθήκης μας (myLib), μεταφορά και τοποθέτηση  των 3.580  βιβλίων στον Νέο μας χώρο.

Σας ευχαριστούμε θερμά όλους για την προσφορά βιβλίων και για την στήριξή σας γενικότερα στο έργο μας! Η συνεισφορά όλων σας είναι πολύτιμη!

Η Ομάδα της Βιβλιοθήκης: κ. Γεωργόπουλος Σωτήρης, κ. Κίσσα Ελένη, κ. Καλογρίδου  Ελένη, κ. Κουλλιά Μαρία, κ. Μινοπούλου Κατερίνα, κ. Μουστάκη Κική, κ. Σαρόγλου Μάχη και ο κ. Γιαγκίνης Δημήτρης

σας εύχεται «Καλό καλοκαίρι, μ’ ένα βιβλίο στο χέρι»!

Προηγούμενο άρθροΠρογραμματισμός Ιουνίου
Επόμενο άρθροΓιορτάζοντας την Αγάπη