Στο σχολείο μας πιστεύουμε ακράδαντα στην αξία του σεβασμού, της συμπόνιας και της αμοιβαίας κατανόησης.

Καθώς εργαζόμαστε προς τη δημιουργία ενός ασφαλούς και φιλικού περιβάλλοντος μάθησης για όλους τους/τις μαθητές/τριες μας, πραγματοποιήσαμε τη δράση που προάγει την ευαισθητοποίηση, την ενημέρωση και την αντιμετώπιση του σχολικού εκφοβισμού.

Ενώσαμε τις δυνάμεις μας όλοι μαζί και αφιερώσαμε αυτήν την ημέρα για να αναδείξουμε τη σημασία του σεβασμού και της αλληλεγγύης στο σχολείο μας και πέρα από αυτό.

Ήταν μια ευκαιρία σήμερα για την κοινότητά μας να ενωθεί σε μια δράση που επιδιώκει την προώθηση της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης.

Ενώσαμε τις φωνές και τις προσπάθειές μας για να καταπολεμήσουμε τον εκφοβισμό και να προάγουμε μια κουλτούρα αλληλεγγύης.

Δείξαμε πως μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά μαζί!

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και τη στήριξη !

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχατε σε αυτό το γεγονός και δείξατε την υποστήριξή σας, για να δημιουργήσουμε μαζί ένα κλίμα στο οποίο κάθε μαθητής θα αισθάνεται ασφαλής και σεβαστός.

Ευχαριστούμε όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό που εμπνεύστηκε και οργάνωσε “τον αγώνα δρόμου” κατά του σχολικού εκφοβισμού στους δρόμους της πόλης μας.

Ευχαριστούμε τους /τις μαθητές/τριες μας που αγκάλιασαν τη δράση και με ζήλο αγωνίστηκαν κατά της ΒΙΑΣ.

Ευχαριστούμε πολύ την πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αθηνά Μιχελή για τη συνεργασία και τη βοήθεια στην οργάνωση της δράσης.

Ευχαριστούμε τον πατέρα της Ευδοξίας( Ε1 τάξη) κ. Αντώνη Κεράτσα για τη μεταφορά των ηχητικών και τον συντονισμό ενεργειών.

Ευχαριστούμε τους γονείς που συμμετείχαν εθελοντικά στην ασφάλεια των παιδιών μας. κ. Μιχελή Α, κ. Κεράτσας, κ. Μιχελή Μ. κ. Παπασταύρου κ. Λαμπρινού κ. Δημητρίου, κ. Μπαλιούση, κ. Ιορδάνου, κ. Κουβαρά, κ. Αρβανίτη, κ. Μπροκολάκη, κ. Κρητικοπούλου, κ. Δευτεραίου, κ. Χριστοδουλίδου, κ. Γαλιώτου, κ. Γαλιώτη, κ.Στύλα, κ. Ασλή, κ. Σωτηροπούλου, κ. Τούση, κ.Παπαδοπούλου Ε . κ. Γκουγκούση, κ. Μέξη, κ. Δροσινού, κ. Κακάτσιου

Ευχαριστούμε τον πατέρα του Απόστολου (Ε1 τάξη) κ. Μπουμπούση με την ειδικότητά του ως γιατρός .

Ευχαριστούμε τους χορηγούς: την κ. Αρβανίτη (μαμά του Στέλιου Δ1 και του Δημήτρη Β1) για τη χορηγία των ανακλαστικών γιλέκων.

Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γονέων για την προσφορά νερών και μπανανών.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Βριλησσίων κ. Γιάννη Πισιμίση που πίστεψε στη δράση μας και συνέβαλε στο ν ακουστεί στην πόλη μας ” ΟΧΙ στη ΒΙΑ, ΝΑΙ στη ΦΙΛΙΑ!”

Ευχαριστούμε τον αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Γούναρη.

Ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Δημαρά.

Ευχαριστούμε τον Διοικητή του αστυνομικού τμήματος Βριλησσίων κ. Λεβέντη, καθώς και την Τροχαία της Αγίας Παρασκευής.

Ευχαριστούμε τους Υπαλλήλους της Πολιτικής Προστασίας.

“Σπάω τη σιωπή, ενώνουμε τις φωνές κατά της βίας”

Ζήσαμε όλοι σήμερα μια γιορτή μεγάλη και σημαντική!

Προηγούμενο άρθροΔιαδικτυακός εκφοβισμός
Επόμενο άρθροΣκιές στο πεντάγραμμο